Author: techteam@easymeeting.net

Norge er det landet hvor fleksibilites betyr mest for valg av karriere.

En ny undersøkelse fra Manpower Group viser at blant 19 land er Norge det landet hvor fleksibilites betyr mest for valg av karriere.

Type arbeid og geografisk plassering av arbeidsplassen er de eneste faktorene som er viktigere for norske arbeidstakere, hvilket betyr at fleksibel arbeidstid verdsettes høyere enn lønn. Kanskje er det derfor vi i følge arbeidsmiljøloven som arbeidstaker har «rett til fleksibel arbeidstid dersom dette kan gjennomføres uten vesentlig ulempe for virksomheten».

Videomøter blir altså en stadig viktigere del av arbeidsdagen for flere og flere. Og i tillegg til å spare både tid og miljø, er det mange andre spennende muligheter som åpnes når du tar i bruk video.

  • Intern kompetanse kan leies ut  – samtidig som du har tilgang til dine viktige ressurspersoner på kontoret.
  • Du kan vise frem og demonstrere produktene dine.
  • Viktige møter trenger ikke å utsettes. Delta fra der du er. Last ned appen eller delta fra en nettleser.
  • Du kan ha et møte i Kina, et i Stockholm og et i Tromsø samme dag – og likevel rekke å hente barna i barnehagen.
  • Og mye mer…

 

Registrer deg i dag

 

Oppdatert tjeneste

Bredbåndsfylket Troms (BBFT) og Easymeeting går sammen om å levere en av markedets beste videokonferansetjenester til innbyggere i Troms Fylke.

Easymeeting AS har hovedkontor i Tromsø og leverer videokonferansetjenester til kunder, partnere og forhandlere over hele verden. Med nesten 15års erfaring i bransjen, er vi trygg på at Easymeeting.net vil kunne levere høy kvalites på fremtidens videokommunikasjons tjeneste.